Image Alt

Proiecte

A fost inființată centrala fotovoltaica de 200kW in s. Negresti, rl. Straseni.

Centrala fotovoltaica de 200kW in s. Negresti, rl. Straseni. Noutatea acestui proiect pentru Rep. Moldova sunt panourile bifaciale JincoSolar Swan.

Centrala fotovoltaica de 250 kW in mun. Cishinău este la etapa finala de înfiițare.

Centrala de 250kW la etapa finala de înființare. Încă o companie modernă și progresiva in curând va beneficia de energia verde. Optimizarea costurilor fixe, independența energetică, reducerea poluării a mediului sunt numai unele avantaje a unei centrale fotovoltaice!

Centrală fotovoltaica cu capacitate de 10 kW, construită în or. Codru, mun. Chișinău.

Inca un client mulțumit a devenit proprietarul propriei centrale fotovoltaice. Ne bucurăm ca noi dezvoltăm încrederea Dvs. în energia solară!

Centrala fotovoltaica de 100kW este terminată la Durlesti!

Noutatea acestui proiect sunt panourile “Cheetah HC 72M-V” de 400W a „Jinco Solar” și inversorul “SUN2000-100KTL-M1” de 100kW a „Huawei FusionSolar”.

Centrala fotovoltaica 200 kW, este gata pentru darea in expluatarea.

Centrala fotovoltaica cu capacitate de 200 kW, a fost construita in mun. Chisinau, str. Industriala. 120 kW de panouri fotovoltaice au fost montate într-un timp record – de o zi.

Centarala fotovoltaica 135kW, pentru companie moderna si progresiva in s. Costesti, r-l Ialoveni.

Centrala fotovoltaica cu capacitate de 135 kW, a fost construita in s. Costesti, r-l Ialoveni. Optimizarea costurilor fixe, independența energetică, reducerea poluării mediului sunt doar citeva din mulțimea de avantaje a unei centrale fotovoltaice!

100kw in s.Sadova încep a genera energia curată!

Centrala fotovoltaica cu capacitatea de 100 kW a fost construita in s. Sadova, r-l Calarasi. Contribuim împreuna cu clienții noștri la independența energetică a Republica Moldova !

Centrala fotovoltaică On-Grid, 10kW, or. Orhei.

A fost construită o centrală solară de tip On-Grid cu o capacitate de 10 kW pentru a acoperi consumul total de energie al casei private din Orhei.

Sistem fotovoltaic On-Grid 60kW, s.Peresecina, r-l Orhei

Incepem lucrările de instalare a centralei fotovoltaice On- Grid, de 60kW pe depozit frigorific in s. Peresecina, r-l Orhei.

Sistem fotovoltaic On- Grid, 7,5 kW, s.Dumbrava, mun.Chisinau.

Sistem fotovoltaic On-Grid cu capacitatea de 7,5kW dat in exploatare la s. Dumbrava, mun.Chisinau.