Image Alt

Noutati

Centrala de 10kW, la Stăuceni în curând va bucura un nou beneficiar!

Vederea de sus a instalației de 135kW realizată in s. Costești!

CENTRALĂ SOLARĂ de 12 KW a fost construită ÎN CENTRUL CHIȘINĂU.

Deschidem sezonul cu o centrală electrică de 12 kW în centrul orașului. Centrala electrica fotovoltaica include module monocristaline Cheetah 335W de la Jinko Solar și 2 invertoare Huawei SUN2000-6KTL-M0.

La mulți ani și Craciun Fericit!

Va mulțumim pentru încrederea și colaborarea de succes. Contribuția Voastră este importantă pentru dezvoltarea noastră și a sectorului energiei regenerabile in Moldova. Privim cu optimism spre viitor și împreuna cu Dvs. suntem gata sa atingem noi obiective in 2021. La […]

ZAW ENERGY, contribuie la construirea celei mai mari centrale solare din CHILE.

Directorul ZAW ENERGY , Vitali Zveaghintev, participă la construcția celei mai mari centrale solare din America de Sud (Chile), « Campos del Sol » cu capacitate de 382 MWt , conducând o echipa de conducere a activităților de punere în […]

A fost inființată centrala fotovoltaica de 200kW in s. Negresti, rl. Straseni.

Centrala fotovoltaica de 200kW in s. Negresti, rl. Straseni. Noutatea acestui proiect pentru Rep. Moldova sunt panourile bifaciale JincoSolar Swan.

Centrala fotovoltaica de 250 kW in mun. Cishinău este la etapa finala de înfiițare.

Centrala de 250kW la etapa finala de înființare. Încă o companie modernă și progresiva in curând va beneficia de energia verde. Optimizarea costurilor fixe, independența energetică, reducerea poluării a mediului sunt numai unele avantaje a unei centrale fotovoltaice!

Centrală fotovoltaica cu capacitate de 10 kW, construită în or. Codru, mun. Chișinău.

Inca un client mulțumit a devenit proprietarul propriei centrale fotovoltaice. Ne bucurăm ca noi dezvoltăm încrederea Dvs. în energia solară!

Centrala fotovoltaica de 100kW este terminată la Durlesti!

Noutatea acestui proiect sunt panourile “Cheetah HC 72M-V” de 400W a „Jinco Solar” și inversorul “SUN2000-100KTL-M1” de 100kW a „Huawei FusionSolar”.

Centrala fotovoltaica 200 kW, este gata pentru darea in expluatarea.

Centrala fotovoltaica cu capacitate de 200 kW, a fost construita in mun. Chisinau, str. Industriala. 120 kW de panouri fotovoltaice au fost montate într-un timp record – de o zi.