Image Alt

Noutati

Centrală fotovoltaica cu capacitate de 10 kW, construită în or. Codru, mun. Chișinău.

Inca un client mulțumit a devenit proprietarul propriei centrale fotovoltaice. Ne bucurăm ca noi dezvoltăm încrederea Dvs. în energia solară!

Centrala fotovoltaica de 100kW este terminată la Durlesti!

Noutatea acestui proiect sunt panourile “Cheetah HC 72M-V” de 400W a „Jinco Solar” și inversorul “SUN2000-100KTL-M1” de 100kW a „Huawei FusionSolar”.

Centrala fotovoltaica 200 kW, este gata pentru darea in expluatarea.

Centrala fotovoltaica cu capacitate de 200 kW, a fost construita in mun. Chisinau, str. Industriala. 120 kW de panouri fotovoltaice au fost montate într-un timp record – de o zi.

Centarala fotovoltaica 135kW, pentru companie moderna si progresiva in s. Costesti, r-l Ialoveni.

Centrala fotovoltaica cu capacitate de 135 kW, a fost construita in s. Costesti, r-l Ialoveni. Optimizarea costurilor fixe, independența energetică, reducerea poluării mediului sunt doar citeva din mulțimea de avantaje a unei centrale fotovoltaice!

100kw in s.Sadova încep a genera energia curată!

Centrala fotovoltaica cu capacitatea de 100 kW a fost construita in s. Sadova, r-l Calarasi. Contribuim împreuna cu clienții noștri la independența energetică a Republica Moldova !

Centrala fotovoltaică On-Grid, 10kW, or. Orhei.

A fost construită o centrală solară de tip On-Grid cu o capacitate de 10 kW pentru a acoperi consumul total de energie al casei private din Orhei.

Sistem fotovoltaic On-Grid 60kW, s.Peresecina, r-l Orhei

Incepem lucrările de instalare a centralei fotovoltaice On- Grid, de 60kW pe depozit frigorific in s. Peresecina, r-l Orhei.

Compania ZAW ENERGY devine partenerul Huawei!

Suntem reprezentantul oficial al Huawei Solar Technologies în Republica Moldova! Huawei este lider mondial în multe sectoare, inclusiv producția invertoarelor solare seria Huawei FusionSolar. Soluțiile, echipamentele și serviciile Huawei sunt utilizate în mai mult de 170 de țări. În ultimii […]

Cu ziua internaţională a femeilor!

Dragi Femei, primiti sincere felicitari cu Ziua Internationala a Femeior de la compania ZAW ENERGY !

Centrala fotovoltaica On Grid 13kW r-l Singerei.

Noi am inceput construirea unei sisteme fotovoltaice On-grid de 13kW, pentru acoperirea consumului de energie electrică complexului agricol „Vilador”. Compania dinamică „Vilador”, reprezentată de domnul Viorel Prisacari este un exemplu excelent, a celor care favorizează dezvoltarea sectorului Energiei Regenerabile in tara […]