Image Alt

Tipuri de sisteme solare

Sistem solar On-Grid

Centrala electrică de rețea este folosită pentru alimentarea casei cu posibilitatea de a vinde excesul de energie electrică la rețea, conform principiului „Contorizarea net”.

Electricitatea „verde” generată își asigură consumul propriu acasă. Dacă nu există consum sau el este semnificativ mai mic decât puterea stației solare, atunci excesul de energie este trimis în rețea.

O astfel de centrală solara poate funcționa numai dacă există tensiune în rețeaua externă (dacă nu există tensiune în rețeaua externă, atunci SS nu va genera energie electrică.

O astfel de centrală solara include:

  1. Un set de panouri solare cu o capacitate de 270 sau 330 W în cazul modulelor policristaline sau 335 W de module Monocristaline, în funcție de puterea necesară
  2. Invertor solar
  3. Accesorii de curent alternativ și curent continuu (cablu solar, conectori, siguranțe, dispozitive de prindere etc.)
  4. Set de structuri metalice pentru montarea sistemului pe acoperiș sau pe sol.
  5. Proiectare, contor în două sensuri și proces de punere în exploatare.

Centrala Solara Off-Grid

Stațiile fotovoltaice autonome pot funcționa ca sursă principală de energie electrică sau de alimentare neîntreruptă. Sunt indispensabile acolo unde nu există nicio cale de conectare la rețeaua publică, dar este nevoie de o sursă fiabilă de electricitate.

Aceste stații nu acceptă funcționarea paralelă cu o rețea centralizată, cu toate acestea, ele pot lucra în combinație cu generatoarele diesel, generatoarele eoliene și mini-hidrocentrale..

Astfel de centrale sunt disponibile cu putere de la 270W.

Suntem întotdeauna gata să pregătim o ofertă comercială individuală în conformitate cu dorințele dvs. și indicatorii tehnici.

Centrale solare hibride.

Stația solară hibridă este o soluție unică care oferă multe beneficii. Acestea vă permit să utilizați toate avantajele unei rețele electrice pentru locuințe, vă garantează stabilitatea completă în cazul unei întreruperi de curent din rețeaua electrică generală și, de asemenea, fac posibilă vânzarea de energie electrică către rețeaua generală pe baza contabilității nete din rețeaua generală.

O astfel de stație este concepută pentru a reduce costul consumului de energie electrică din rețea și pentru a genera energie electrică în rețea cu vânzarea ulterioară pe baza raportului Net, precum și pentru rezervarea consumatorilor în cazul deconectării rețelei cu acumulatoare de tip gel.

Pentru a compensa lipsa de putere, în perioadele de consum excesiv de energie. Se utilizează o rețea electrică externă și în cazul deconectării rețelei principale, SS-ul hibrid, care lucrează pe baterii, vă va oferi energie și vă va permite să nu depindeți de problemele rețelei.