Image Alt

Parteneri

STE Energy Spa

STE Energy este o companie italiană care acționează ca un jucător global în domeniile ingineriei, construcției, exploatării și întreținerii în sectoarele de energie și infrastructură.

Experiență îndelungată, know-how puternic, soluții de ultimă oră.

Huawei FusionSolar

Cu o prezență consacrată pe piețele solare din întreaga lume, Huawei furnizează invertoare de nouă generație cu tehnologie inteligentă de management pentru a crea o soluție inteligentă fotovoltaică digitalizată complet – FusionSolar®. FusionSolar® este inteligent, sigur și fiabil, oferind constant randamente ridicate și rentabilitate, făcând Huawei alegerea preferată pentru investitorii și dezvoltatorii din întreaga lume. Huawei a fost clasat pe locul 1 în lume pentru livrările globale de invertoare, din 2015 până în 2019.

Talesun

Talesun Solar Technologies este un producător internațional de celule și module solare de calitate premium și cu un raport excelent preț-performanță.

Sofar Solar

SOFARSOLAR a fost fondată în 2012 ca una dintre filialele Grupului SOFAR, cu sediul în China, și este specializată în cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzările și serviciile invertoarelor cuprinse între 1 kW și 70 kW, precum și o altă legătură cu energia solară. , echipamente. Produsele SOFARSOLAR sunt distribuite în peste 40 de țări. În prezent, compania are deja mai multe facilități interne în Australia și în mai multe provincii din China.